Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Ψαρονέφρι κρασάτο με μανιτάρια
Ψαρονέφρι κρασάτο με μανιτάρια Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από MARIETT   
Τετάρτη, 13/07/11
Υλικά
  • 2 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένα όπως θέλετε (κάθετα ή οριζόντια)
  • ¾ φλ. τσαγιού λάδι
  • 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
  • 1 φλ. τσαγιού λευκό κρασί
  • 400 γρ. μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβας, σε κομμάτια
  • Αλατοπίπερο
  • Χυμό από ένα λεμόνι
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα, διαλυμένη σε λίγο νερό
  • 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ
Εκτέλεση
  • Σοτάρω το ψαρονέφρι στο λάδι μου και προσθέτω και το κρεμμύδι
  • Αφού ροδίσουν, σβήνω με το κρασί και το αφήνω να εξατμιστεί
  • Ρίχνω ζεστό νερό, το αλατοπίπερο και σιγοβράζω, μέχρι να μαλακώσει το κρέας - Το ψαρονέφρι είναι τρυφερό και βράζει γρήγορα
  • Προσθέτω και τα μανιτάρια και μαγειρεύω μαζί, έως ότου μείνει το φαγητό με λίγη σαλτσούλα
  • Χτυπώ το χυμό λεμονιού με την μουστάρδα, προσθέτω το κορν φλάουρ και τα ρίχνω στο φαγητό μου, χαμηλώνοντας περισσότερο τη φωτιά
  • Το αφήνω μέχρι να έχω μια ωραία δεμένη σάλτσα

Το σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανητές

  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 10298
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 19-07-2011 08:54
 
Πολύ ωραίο και απλό, μπράβο!!
 
mariae

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/07/11 )