Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ξιφίας ψητός Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από vago   
Κυριακή, 17/07/11
mas_103_425
Υλικά:
  • 2 μεγάλα φιλέτα ξιφία
  • 1/2 ποτήρι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
  • 1 κ.γ. άνιθο 
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
  • Βάζουμε σε ταψί τα φιλέτα μας και τα αλατίζουμε.
  • Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το κρασί, το σκόρδο, την μουστάρδα και τον άνιθο και περιχύνουμε το ψάρι.
  • Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180 C για 20-25' περίπου. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό για να μην στεγνώσει.
  • Ξεσκεπάζουμε το φαγητό και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 10' να πάρει λίγο χρώμα.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7596
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 21/07/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός