Υλικά - 1/2 κιλό αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις
- 1/2 κιλό αλεύρι ολικής άλεσης
- 4 κουταλιές μέλι
- 4 κουταλιές καλαμποκέλαιο
- 1 κουταλιά αλάτι
- νερό χλιαρό
- 100 γρ. μαγιά νωπή ή 3 φακελάκια σε σκόνη
- 3/4 κούπας νερό
Εκτέλεση - Φτιάχνουμε τη μαγιά, ανακατεύοντας τη μισή ποσότητα από το αλεύρι για όλες τις χρήσεις, χλιαρό νερό, τη μαγιά και το αλάτι, μέχρι να γίνουν μια χαλαρή ζύμη και αφήνουμε να φουσκώσει.
- Χτυπάμε στο μίξερ το υπόλοιπο αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το αλεύρι ολική άλεσης και τα ρίχνουμε στη φουσκωμένη μαγιά.
- Προσθέτουμε το μέλι,το καλαμποκέλαιο και νερό και τα χτυπάμε στο μίξερ όλα μαζί για 10'.
- Ψήνουμε στους 180o C, για μισή ώρα περίπου.
Η συνταγή είναι της βέφας Αλεξιάδου Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 6981 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |