Υλικα - 1 πακετο φυλλα για πιττες
- τυρι της αρεσκειας σας σε φετες
- ζαμπον της αρεσκειας σας σε φετες
- 1 βαζακι κοκκινη σαλτσα μπασιλικο της μπαριλα
- λαδι
- 1 αυγο
Εκτέλεση
- Προθερμαινουμε τον φουρνο και βαζουμε και το ταψι ισα ισα να ζεσταθει λιγακι!
- Βγάζουμε το ταψι και το βουτηρωνουμε.
- Επειτα βαζουμε το ενα φυλλο και με ενα πινελο αλειφουμε λαδι σε ολη του την επιφανεια. Κανουμε το ιδιο με ακομα ενα φυλλο.
- Επειτα τοποθετουμε το τυρι, πανω απ το τυρι την σαλτσα και απο πανω το ζαμπον!
- Τελος τοποθετουμε το τελευταιο φυλλο και το αλειφουμε κι αυτο καλα με λαδι!
- Τοποθετηστε το στο φουρνο. Μολις αρχισει να κανει κρουστα αλλα πριν παρει χρωμα, βγαλτε εξω το ταψι και αλλειψτε το με ενα χτυμημενο αυγο για να παρει ωραιο χρωμα και να γινει ωραια η κρουστα!!!
Καλη σας ορεξη!!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 18118 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |