Είναι για όλες τις φάσεις αρκεί ο κιμάς να είναι με ντομάτα κονκασέ Υλικά
- Aλεύρι σόγιας περίπου 1/2 φλυτζάνι
- 1 αβγό ολόκληρο
- 4 κ.γ κορν φλαουρ και γάλα κάνουμε χυλό όχι πολύ πυχτό και ψήνουμε σε αντικολλητικό λαδώνοντας το με χαρτί
| |
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε τον κιμά όπως για τα μακαρόνια και φροντίζουμε να έχει λίγο σαλτσούλα.
- Παίρνουμε τον κιμά με σουρωτή κουτάλα (στεγνό) βάζουμε μια κουταλιά στις κρέπες και τυλίγουμε σαν τσιγάρο (μην σφίγγετε πολύ γιατί σπάνε)
- Βάζουμε σε ταψάκι και ρίχνουμε τη σάλτσα που έχουμε κρατήσει απο πάνω.
- Ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα οι κρέπες .
Παραλλαγή : Παστίτσιο βάζοντας στρώσεις κρέπες -κιμά και στο τέλος μπεσαμέλ Είναι για όλες τις φάσεις αρκεί ο κιμάς να είναι με μτομάτα κονκασέ
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 18054 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |