Υλικά - 1 κιλο κοιλιτσες κοτοπουλου (μπορειτε να βαλετε και λιγα εξτρα συκωτακια πουλιων)
- 1/2 ποτηρακι λευκο κρασι
- Χυμος απο 1-2 λεμονια
- Αλατι, πιπερι, ριγανη
- Λαδι
Εκτέλεση - Πλενουμε πολυ καλα τις κοιλιτσες και αν ειναι πολυ μεγαλες τις κοβουμε σε μπουκιτσες.
- Τσιγαρζουμε σε λαδι αρκετη ωρα (15 λεπτα οπωσδηποτε)μεχρι να παρουν σκουρο καφε χρωμα.
- Σβηνουμε με το μισο λεμονι και το κρασι, προσθετουμε λιγο νερακι αλατι πιπερι και λιγη ριγανη και αφηνουμε να μαγειρευτουν σε μετρια φωτια μεχρι να μαλακωσουν (ειναι λιγο σκληρες).
- Μολις πιουν τα υγρα ανοιγουμε την κατσαρολα προσθετουμε τον υπολοιπο χυμο λεμονιου και μαγειρευουμε μεχρι να μεινουν με το λαδακι τους.
- Πασπαλιζουμε εξτρα ριγσνη και σερβιρουμε με πατατες τηγανιτές.
Καλή όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 10665 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |