Υλικά - 2 πιπεριες πρασινες κομμενες ζουλιεν
- 2 πιπεριες κοκκινες κομμενες ζουλιεν
- 2 πιπεριες πορτοκαλι κομμενες ζουλιεν
- 2 πιπεριες κιτρινες κομμενες ζουλιεν
- 2 αυγα
- 300γρ τριμμενα κικτρινα τυρια
- 200γρ.φετα τριμμένη
- 1 κρεμμυδι
- Πιπερι
- 1-2 κ.σ φρυγανια τριμμενη αν χρειαστει
- 1 φυλλο σφολιατας
Εκτέλεση - Ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι και τις πιπεριες μας σε μπαστουνακια
- Σοταρουμε τα λαχανικα σε λιγο λαδι μεχρι απλα να μαλακωσουν (να μην σκουρήνουν)
- Αφηνουμε το μειγμα να κρυωσει και ανακατευουμε μεσα τα τυρια και τα αυγα.
- Προσθετουμε πιπερι.
- Αν εχει πολλα υγρα που νομιζω οτι δε χρειαζεται ριχνουμε λιγη φρυγανια.
- Στρωνουμε την σφολιατα σε λαδοκολλα στη λαμαρινα του φουρνου μας και φτιαχνουμε κοτσίδα οπως περιγραφεται εδώ
- Αν θελουμε να γυαλισει εξωτερικα χρησιμοποιουμε κροκο αυγου.
- Ψηνουμε στον αερα στους 180 μεχρι η πιτα να φουσκωσει και να ροδισει ομοιομορφα .
Μπορουμε να την φτιαξουμε και σαν κλασσικη πιτα σε κομματια απλα θα χρησιμοποιησουμε ενα ολοκληρο πακετο σφολιατας (2 φυλλα) ή κουρου Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 7327 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |