Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γαύρος παστός (αντσούγια) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από cookingdeal   
Παρασκευή, 02/09/11
Υλικά
  • 2 κιλά γαύρος
  • 500γρ χονδρό αλάτι
Εκτέλεση
  • Τους πλένουμε καλά και αφαίρουμε εντόσθια και κεφάλι.
  • Ρίχνουμε μία στρώση αλάτι στο πάτο ενός δοχείου και στρώνουμε μία σείρα από τα ψάρια προς μία κατεύθυνση.
  • Καλύπτουμε με μία στρώση αλάτι. Τοποθετούμε άλλη μία στρώση με γαύρους κάθετα σε σχέση με τους προηγούμενους γαύρους και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι τέλος.
  • Ρίχνουμε αρκετό αλάτι στη τελευταία στρώση και τοποθετούμε ένα βάρος ώστε να πιέζει το πάστωμα.
  • Διατηρούμε σε σκιερό μέρος για 60 μέρες।
καλή επιτυχία!!
 ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ cookingdeal.blogspot.com

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 4094
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 06-09-2011 16:52
 
Πολύ ωραίο μεζεδάκι. Δεν ήξερα πως θέλει 2 μήνες για να γίνει!!
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 05/09/11 )