Έχει υποβληθεί από zouboulia
|
Πέμπτη, 01/09/11 |
Υλικά - 500 gr Αλεύρι
- Νερό (όσο πάρει)
- Αλάτι
- 300 gr Κομμάτια τυριού(φέτα)
- 3 αυγά προαιρετικά
- Λάδι
- Μπαχαρικά (π.χ. ρίγανη, θυμάρι, μοσχοκάρυδο, κανέλλα ή ότι άλλο σας αρέσει, στην ποσότητα που θέλετε)
- Αν σας αρέσουν τα λαχανικά μπορείτε να βάλετε ψιλοκομμένα σε μέτρια ποσότητα για ποικιλία, εάν σαν αρέσει μπορείτε να προσθέσετε και τραχανά μειώνοντας την ποσότητα του τυριού.
- Για όσους αρέσουν οι καινούριες γεύσεις καρύδι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση - Αναμειγνύουμε το νερό με το αλεύρι ώστε να γίνει ένα κουρκούτι, προσθέτουμε όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε το μίγμα μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200-250° C μέχρι να ψηθεί από κάτω και να ροδίσει από πάνω.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7326 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 04/09/11 )
|