Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπισκοτάκια μελιού τραγανά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Σάββατο, 03/09/11

dsc_0066_425

Τραγανή απόλαυση!!! Μια συνταγή απο το περιοδικό ''γλυκές ιστορίες''!

Υλικά
  • 90γρ. βουτυρο αγελαδος
  • 70γρ.μελι
  • 65γρ.καστανη ζαχαρη
  • 65γρ.αλευρι για ολες τις χρησεις κοσκινισμενο 
Εκτέλεση
  • Σε ενα κατσαρολακι βαζουμε το βουτυρο, το μελι και τη ζαχαρη και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει η ζαχαρη και το βουτυρο και να γινει το μειγμα ομοιογενες
  • Προσθετουμε το αλευρι και ανακατευουμε.
  • Κατεβαζουμε απο τη φωτια και ανακατεουμε πολυ καλα.
  • Σε λαμαρινα στρωμενη με λαδοκολα βαζουμε κουταλακια του γλυκου απο το μειγμα μας με τη βοηθεια 2 κουταλιων (με το ενα, περνετε ενα κουταλακι μειγμα και με το αλλο, το σπρωχνετε να πεσει)σε αρκετη αποσταση μεταξυ τους γιατι απλωνουν.
dsc_0054_425_01dsc_0056_425dsc_0057_425
  • Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους μεχρι να χρυσισουν για 12 λεπτα περιπου.

Η εμφανιση τους πρεπει να ειναι οπως της φωτογραφιας, δλδ με τρυπες.

Το μειγμα στο κατσαρολακι μας σταθεροποιειται πολυ γρηγορα οταν ειναι εκτος φωτιας για αυτο δεν καθυστερουμε να βαλουμε τις κουταλιτσες στη λαμαρινα.

Εχουμε το νου μας γιατι απο καποιο σημειο και μετα αρπαζουν πολυ γρηγορα με κινδυνο να μαυρισουν.

Οταν τα βγαλουμε ειναι μαλακα.Τα αφηνουμε να κρυωσουν καλα και να γινουν τραγανα πριν τα ξεκολλησουμε.

Καλή επιτυχία!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 10052
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 06-09-2011 16:50
 
πολύ ωραία σου έγιναν Μαργαρίτα! Τα είχα δει και εγώ στο περιοδικό και σκεφτόμουν πως βγαίνουν έτσι με τρύπες. 
Πόσα βγαίνουν περίπου?
 
voula
2. 06-09-2011 20:47
 
Καμμια 20αρια κομματια βγαινουν βουλα!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 24/12/11 )