Υλικά - 500 γρ. ταλιατέλες
- 1 κιλό μανιτάρια σε φέτες
- 3 φλ. κρέμα γάλακτος
- 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- ½ φλ. μπράντυ
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- μαϊντανός ψιλοκομμένος (προαιρετικά)
Εκτέλεση - Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε το κρεμμύδι στο λάδι.
- Προσθέτετε τα μανιτάρια και τα τηγανίζετε.
- Σβήνετε με το μπράντυ και μόλις εξατμιστεί προσθέτετε την παρμεζάνα και ανακατεύετε.
- Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και αλατοπίπερο και βράζετε για 3 λεπτά.
- Βράζετε τα ζυμαρικά, τα στραγγίζετε, τα περιχύνετε με τη σάλτσα, πασπαλίζετε με τον μαϊντανό και σερβίρετε ζεστά.
Είναι πολύ ωραίο συνοδευτικό για κρεατικά σε τραπέζι Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8969 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |