Υλικά - 1 κιλό σαρδέλες
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κουταλάκι πάπρικα καυτερή
- Χυμός ενός λεμονιού
- 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση - Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά με το λεμόνι, το ελαιόλαδο και το σκόρδο και αλείφουμε τις σαρδέλες.
- Τις αφήνουμε για καμιά ώρα να μαριναριστούν και τις ψήνουμε σε σχάρα ή στο γκρίλ για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 7797 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |