Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Χταπόδι με πιλάφι Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Κυριακή, 18/09/11
Υλικά
  • 1 μικρό χταπόδι
  • 2 κούπες ρύζι σπυρωτό
  • 2 καροτάκια κομμένα σε κυβάκια
  • 1 κρεμμύδι
  • Ανηθο
  • λάδι
  • Λεμόνι
Εκτέλεση
  • Μισοβράζουμε το χταπόδι σε νερό, το βγάζουμε και το κόβουμε κομματάκια.
  • Στο χταποδοζουμί ρίχνουμε τα καροτάκια, το κρεμμύδι (και αν μας αρέσουν τα καυτερά ρίχνουμε και από αυτά ό,τι έχουμε).
  • Αφού βράσουν λίγο υπολογίζουμε το νερό και θα ρίξουμε το ρύζι, το χταπόδι και το αλάτι.
  • Υστερα προσθέτουμε τον άνηθο και τέλος το λεμόνι.
  • Οταν το φαγητό γίνει παίρνουμε το λαδάκι και κάνουμε μια γύρα την κατσαρόλα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 3478
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 22-09-2011 22:23
 
Εγώ το κάνω συνήθως με ντομάτα αυτό το φαγητό. Θα το δοκιμάσω και με λεμόνι, ίσως αρέσει πιο πολύ στα παιδιά μου
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 21/09/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός