Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά arrow Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες
Πέρκα φιλέτο στο φούρνο με πατάτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Τετάρτη, 28/09/11
p1000743_425
Υλικά (για 4 άτομα)
  • 800γρ Πέρκα (περίπου 2 φιλέτο μέτρια)
  • περίπου 1 κιλό πατάτες (μεγάλες)
  • σκόρδο
  •  μαϊντανό
  •  αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  •  τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
  • Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες
  • Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε τις πατάτες σε στρώση χωρίς να αφήνουμε κενά
  • Αλατοπιππερώνουμε, προσθέτουμε λίγο σκόρδο, μαϊντανό και ραντίζουμε με ελαιόλαδο
  •  Απλώνουμε από πάνω τα φιλέτα πέρκας, αλατοπιππερώνουμε και ρίχνουμε πάλι λίγο σκόρδο, μαϊντανό και ελαιόλαδο
  • Καλύπτουμε το ψάρι με μια άλλη στρώση πατάτες, προσπαθώντας πάλι να μην αφήνουμε κενά.
  • Αλατοπιππερώνουμε και σκεπάζουμε τις πατάτες με φρυγανιά .
  • Ρίχνουμε από πάνω λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε 25 λεπτά στους 180 βαθμούς. Στο τέλος, εάν είναι αναγκαίο, να περάσουν 5-6 λεπτά στο γκριλ.

Αφήστε ένα λεπτό πριν το σερβίρετε.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 24199
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 30/09/11 )