Υλικά - 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
- 1 κιλό μικρά κολοκυθάκια
- 4 πατάτες κομμένες σε κύβους
- 2 -3 ντομάτες παραγινωμένες
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 ποτήρι κρασί
- Αλάτι – πιπέρι
Εκτέλεση - Τσιγαρίζουμε το μοσχαράκι μας σε λίγο λάδι. Ρίχνουμε και το κρεμμύδι με το σκορδάκι, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τις ντομάτες λιωμένες στο μούλτι. Βάζουμε και λίγο νεράκι και αλατοπίπερο και βράζουμε το μοσχάρι μας .
- Εν τω μεταξύ τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια (ολόκληρα) και τις πατάτες μέχρι να ροδίσουν.
- Όταν γίνει το κρέας μας, προσθέτουμε τις πατάτες με τα κολοκυθάκια στην κατσαρόλα και βράζουμε για 5 λεπτά ακόμα, να μείνει με λίγο ζουμάκι.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Καλή σας όρεξη.Αυτή η συνταγή είναι της Μανιάτισσας πεθεράς μου. Μπορεί να γίνει και πιο ελαφριά αν δεν τηγανίσουμε τα κολοκύθια και τις πατάτες αλλά έτσι έχουν άλλη νοστιμιά! Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 11969 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |