Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κοτόπιτα Νο.11 (πανεύκολη) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Παρασκευή, 28/10/11
dsc_0267_425_01

Πανευκολη πιτα που ετοιμαζεται σε 5 λεπτα. Μπορειτε να χρησιμοποιησετε περισσευματα ψητου κοτοπουλου.

Υλικά
  • 1 πακετο σφολιατα
  • Περισσευματα απο ψητο κοτοπουλο σε κομματακια ή 1 στηθος κοτοπουλο βραστο ή ψητο.
  • 250γρ. μιξ τυριων
  • 4-5 φετες μπεικον 
  • 1 κοκκινη πιπερια ψιλοκομμενη
  • 1 πρασινη πιπερια ψιλοκομμενη
  • 1 καροτο τριμμενο
  • 1 κονσερβα μανιταρια σε φετες
  • 1/2 ποτηρι κρεμα γαλακτος
  • 1 αυγο
  • αλατι, πιπερi
Εκτέλεση
  • Ψιλοκοβουμε το κοτοπουλο
  • Ψιλοκοβουμε τις πιπεριες και τα μανιταρια και τα στραγγιζουμε καλα.
  • Ψιλοκοβουμε το μπεικον.
  • Τριβουμε το καροτο και ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι με τα τυρια σε ενα μπωλ.
  • Αλατοπιπερωνουμε κα προσθετουμε την κρεμα και το αυγο χτυπημενο.
  • Στρωνουμε σε βουτυρωμενο πυρεξ το ενα φυλλο σφολιατας ,βαζουμε τη γεμιση και σκεπαζουμε με το αλλο φυλλο.
  • Χαραζουμε την πιτα σε κομματια και αλοιφουμε αν θελουμε με λιγο αραιωμενο αυγο ή γαλα την επιφανεια για να γυαλισει. 
  • Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνου στους 180 μεχρι να ψηθει πανω- κατω η πιτα μας.

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 22216
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 05-11-2011 09:57
 
Πολύ ωραία η κοτόπιτα σου Μαργαρίτα. Όλο χρώματα και αρώματα. Και πραγματικά πανεύκολη
 
voula
2. 06-11-2011 08:58
 
Τέλεια κοτόπιτα γίνεται σε χρόνο ρεκορ. Μπραβο για την ωραία συνταγή!! :p
 
nadin
3. 20-02-2012 17:07
 
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Εκτιμώ ιδιαίτερα ότι τα υλικά δε χρειάζονται τσιγάρισμα! 
Και μιας κι έχω όλα τα υλικά, ξεκινώ ευθύς αμέσως... :zzz
 
VICKYBELL
4. 26-12-2012 13:54
 
me allo fylo ginetai??
 
dmt
5. 27-12-2012 22:33
 
Μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι φυλλο θελεις.
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 01/11/11 )