Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μανιτάρια γεμιστά Νο.06 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Σάββατο, 15/10/11
manitariarm_425
Υλικά
  • 20 μεγάλα μανιτάρια
  • 4 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας ​​μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι ξερό ψωμί ψίχα (τριμμένο)
Εκτέλεση:
  • Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να στραγγίσουν σε απορροφητικό χαρτί.
  • Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε
  • Τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το βούτυρο, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κοτσανάκια και σοτάρουμε μέχρι να πάρουν χρώμα
  • Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τα κατεβάζουμε από τη φωτιά
  • Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε καλά, ώστε να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας
  •  Προσθέτουμε και το τριμμένο ψωμί και ανακατεύουμε μέχρι να σφίξουν τα υλικά μας.
  • Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας, τα βάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 13297
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 18/10/11 )