Υλικά - 1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου
- μισό φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
- 1/4 φλιτζανιού λιωμένο βούτυρο
- 1/ 4 κούπας νερό
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- μισό φλιτζάνι κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Εκτέλεση: - Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, εκτός από τις φτερούγες.
- Μαρινάρουμε τις φτερούγες κοτόπουλου για μια νύχτα.
- Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 9414 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |