Υλικά - 500γρ. ταλιατέλες
- 300 γρ. κρέμα γάλακτος
- 250 γρ. κασέρι
- 250 γρ. ένταμ
- 250 γρ.γκούντα
- 250 γρ. μπέικον καπνιστό
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις ταλιατέλες, τις ζεματάμε με λίγο βούτυρο.
- Τρίβουμε όλα τα τυριά στο χοντρό τρίφτη, κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομματάκια.
- Ανακατεύουμε όλα τα τυριά μαζί και το μπέικον.
- Ρίχνουμε λίγο τυρί στον πάτο του πυρέξ μετά ρίχνουμε λίγες ταλιατέλες και συνεχίζουμε έτσι μέχρι να τελειώσουν τα υλικά (η τελευταία στρώση να είναι τυριά).
- Τέλος χτυπάμε την κρέμα γάλακτος και τη ρίχνουμε πάνω από τα τυριά.
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο περίπου 30 λεπτά.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 19061 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |