Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Cookies μαρμελάδα πορτοκάλι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από reniam   
Κυριακή, 20/11/11
cookies_425

Υλικά (για 30 μπισκότα περίπου)

  • 1/3 φλιτζάνι βούτυρο
  • 2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 6 κουταλιές μαρμελάδα πορτοκάλι
  • 1 1/2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
  •  Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 190 βαθμούς και στρώνουμε σε μια λαμαρίνα αντικολλητικό χαρτί
  • Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το αυγό και τη μαρμελάδα πορτοκάλι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν πλήρως τα υλικά μας. Αν το μίγμα μας είναι στο ανακάτεμα αρκετά σκληρό, προσθέτουμε λίγη μαρμελάδα  επιπλέον
  • Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι και το μπέικιν και προσθέτουμε σιγά σιγά με το μίξερ το μίγμα της
  • Παίρνουμε κουταλιές από τη ζήμη μας και τις απλώνουμε στη λαμαρίνα μας αραιά και χωρίς να τα απλώνουμε
  • Ψήνουμε έως ότου τα μπισκότα απλώσουν και να ροδίσουν ελαφρά, για 8-10 λεπτά.

Τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα αποθηκεύσουμε ή τα καταναλώσουμε

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7198
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 24/11/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός