Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Σάββατο, 05/11/11
pic7_425
Υλικά
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο  
  • 6 στήθη κοτόπουλου (χωρίς πέτσα)
  • πιπέρι

Για τη σάλτσα

  • 1 κονσέρβα ανανά
  • 2 μανταρίνια τεμαχισμένα
  • 2 κγ κορνφλάουρ
  • 1/4 φλιτζανιού φρέσκο ​​κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • 2 κσ μαύρη ζάχαρη
  • 2 κγ σάλτσα σόγιας
Εκτέλεση
  • pic8_425Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο στο τηγάνι με το ελαιόλαδο και το πιπεράκι, μέχρι να πάρει ομοιόμορφο χρώμα για 10 λεπτάκια περίπου
  • Το βάζουμε στην άκρη και ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας
  • Στραγγίζουμε σε ένα μπολ τον ανανά και τα μανταρίνια και ανακατεύουμε με το κορνφλάουρ
  • Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το χημό με τα υπόλοιπα υλικά της σάλτσας, ανακατεύουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να δέσει αρκετά (4-5 λεπτά)
  • Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε κατσαρόλα και τον ανανά με τα μανταρίνια,  περιχύνουμε με τη σάλτσα και το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσουν τα υλικά μας πριν σερβίρουμε

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6710
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 10-11-2011 13:45
 
Μιλάς για...μανταρίνια ....όμως δεν περιέχονται στα υλικά σου, πόσα και σε τι μορφή τα μαγειρεύεις; Γράψτο μας να γνωρίζουμε..!!!
 
pastaflora
2. 10-11-2011 13:47
 
χίλια συγνώμη!!! Στραβομάρα μου!!!! Ντροπή μου!!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 09/11/11 )