ΥΛΙΚΑ: - 1 αυγο
- 1 κ.γλ. cottage cheese 0% ή τυρι κρεμα χωρις λιπαρα
- 1/4 κ.γλ. μουσταρδα dijon
- αλατι-πιπερι
- λιγο παπρικα
Εκτέλεση - Βραζουμε το αυγο για 2 λεπτα περιπου, ετσι ωστε ο κροκος να μην πηξει εντελως.
- Ξεφλουδιζουμε το αυγο και το κοβουμε στα δυο κατα μηκος.
- Αφαιρουμε τον μισοβρασμενο κροκο και τον ανακατευουμε σε ενα μπωλ με το τυρι και την μουσταρδα.
- Προσθετουμε το αλατι και το πιπερι και γεμιζουμε με το μειγμα τα αδεια ασπραδια.
- Τελος πασπαλιζουμε με την παπρικα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 12385 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |