Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σαρδελες ξυδάτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από vanilia   
Σάββατο, 19/11/11
Υλικά
  • 2 κιλά σαρδέλες  μικρές ή μέτριες (σε μέγεθος)
  • αλάτι χοντρό
  • ξύδι
  • καλαμποκέλαιο
Εκτέλεση
  • Καθαρίζουμε τις σαρδέλες και τις ξεπλένουμε καλά.
  • Σ' ένα τάπερ βάζουμε μια στρώση σαρδέλες τις πασπαλίζουμε με λίγο αλάτι και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο μέχρι να τελειώσουν οι σαρδέλες.
  • Τις καλύπτουμε με το ξύδι και τις αφήνουμε στο ψυγείο για μια εβδομάδα να 'ψηθούν'.
  • Αφού περάσει η μια εβδομάδα αφαιρούμε το κόκαλο από τις σαρδέλες, τις τοποθετούμε σ' ένα τάπερ και τις καλύπτουμε με το καλαμποκέλαιο.

Τις διατηρούμε στο ψυγείο


Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 6261
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 22/11/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός