Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Dukan - Pizza Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από marialenaki789   
Σάββατο, 19/11/11
Yλικά:

Για τη ζύμη

  • 1 αβγό και 1 ασπράδι αυγού, 
  • 2 κουταλιές βρώμη, 
  • 2 κουταλιές γιαούρτι, 
  • 1 κουταλιά κορν φλάουρ, 
  • 1 κουταλάκι μπέικιν

Για τη σάλτσα

  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1/3 περίπου κονκασέ
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • φυλλαράκια βασιλικού
  • ζαχαρίνη (εμένα μου αρέσει να γλυκίζει, οπότε έβαλα 3 κουταλιές, αλλιώς βάλτε 1 κουταλάκι απλά για να πάρει την πικρίλα)
  • αλατοπίπερο
  • από πάνω βάζετε μπουκίτσες κοτόπουλο (ήδη ψητές ή βραστές), γαλοπούλα και αν είναι PV βάλτε πιπεριά, μανιτάρια και ό,τι άλλο θέλετε
Εκτέλεση :
  • Με 2 κουταλάκια του νερού βάζω κρεμμύδια και σκόρδο στο τηγάνι να ροδίσουν. Όταν γίνει αυτό προσθέτω τη ντομάτα, τη   ζάχαρη και το αλατοπίπερο και χαμηλώνω τη φωτιά. Αφήνω τη σάλτσα να γίνει συμπαγής και να απορροφηθούν τα υγρά.
  • Ανακατεύω όλα τα υλικά για τη βάση της πίτσας. Τα απλώνω σε αντικολλητικό χαρτί σε σχήμα στρογγυλό και ψήνω για προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15' περίπου (έχω το νου μου μην καεί).
  • Όταν έχει γίνει και η σάλτσα την προσθέτω από πάνω μαζί με τα υλικά της αρεσκείας μου (κοτόπουλο, μανιτάρια, κλπ.) και συνεχίζω το ψήσιμο για άλλα 10-15 λεπτά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (19) | Εμφανίσεις: 29092
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 27-11-2011 18:16
 
γιατί όχι και τυρί;
 
Lemon
2. 29-11-2011 12:02
 
Εγώ δεν έβαλα γιατί το Linessa Μου είχε τελειώσει και δεν ήξερα και πως θα βγει με αυτό. Όποιος θέλει βάζει, δεν απαγόρευσα σε κανέναν τίποτα :-)
 
marialenaki789
3. 05-12-2011 22:43
 
Έβαλα και πιπεριές πολύχρωμες,ντομάτα κομμένη σε ροδέλες(λατρεύω τα λαχανικά στην πίτσα) και τυράκι με χαμηλά λιπαρά.Πολύ νόστιμη!!!
 
Lemon
4. 06-12-2011 16:46
 
Ποιο τυράκι; Για να ξέρουμε όταν θα την ξανακάνουμε! Ωραία η ιδέα με τις ντομάτες..
 
marialenaki789
5. 13-05-2013 14:38
 
Einai kai gia PP??
 
Panagiota80
6. 11-07-2013 19:29
 
καταπληκτικη κ πολυ γευστικη! την πρωτη φορα που την εφτιαξα, την εψησα 10 λεπτα μονη της κ 15 λεπτα με τα υπολοιπα υλικα. μου βγηκε αρκετα μαλακη. την επομενη φορα θα την ψησω λιγο παραπανω. επισης θεωρω οτι η συγκεκριμενη ζυμη ειναι πολυ καλυτερη απο εκεινη του βιβλιου που προτεινει για το γιαουρτλου κεμπαπ κ για πιτσα. :grin
 
evanfot
7. 09-01-2014 19:15
 
τελειααααααααα 
8)
 
vasoula79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 22/11/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός