Υλικά - 250γρ. βούτυρο
- 1 κούπα ζάχαρη
- 2 αβγά
- 1 βανιλέτα
- 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει και λίγο ακόμα
Εκτέλεση - Χτυπάμε τη ζάχαρη με τα αβγά, προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο,τη βανιλέτα και το αλεύρι.
- Η ζύμη πρέπει να είναι μαλακή.
- Φτιάχνουμε τα μπισκοτάκια με κουπ-πατ ή με πρέσα μπισκότων
- Στρώνουμε στο ταψί λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε αερόθερμο φούρνο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
- Όταν κρυώσουν τα γεμίζουμε μαρμελάδα και τα ενώνουμε.
- Με την ίδια ζύμη μπορούμε να φτιάξουμε τάρτες ή πάστα φλώρα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (13) | Εμφανίσεις: 6814 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |