Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γιουβέτσι με κιμά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από vanilia   
Δευτέρα, 05/12/11
Υλικά
  • 500γρ. κριθαράκι χονδρό
  • 750γρ. κιμάς
  • 4 κρεμμύδια
  • 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
  • 6 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 400γρ.χυμό ντομάτας
  • 250ml.γάλα
  • 3-4 αβγά
  • 200γρ.τριμμένη γραβιέρα
Εκτέλεση
  • Βράζετε το κριθαράκι για 10 λεπτά,το στραγγίζετε, το βάζετε σε πήλινο σκεύος και το περιχύνετε με το βούτυρο
  • Σ' ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και σωτάρουμε τον κιμά και το κρεμμύδι, προσθέτουμε 100γρ. χυμό ντομάτας,αλατοπίπερο και λίγο νερό και σιγοβράζουμχε μέχρι να δέσει.
  • Στρώνετε το μείγμα του κιμά και τον υπόλοιπο χυμό ντομάτας πάνω στο κριθαράκι.
  • Χτυπάτε τα αβγά με το γάλα και τη γραβιέρα και περιχύνετε το φαγητό.
Ψήνετε στους 200β. για 20 λεπτά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 3869
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 09/12/11 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Διπλό αντιπολιτικό τηγάνι ομελετιέρα
Συνεργασίες
Λιτσαρδοπούλου Αλεξάνδρα
Το Top στην φιλοξενία