Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Οι δημοσιεύσεις μου
Κοτόπουλο φρικασέ αλλιώτικο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Κυριακή, 04/12/11
Υλικά
  • dsc02594
    1 στήθος κοτόπουλου φιλέτο  κομμένο σε χοντρές φέτες λοξά…
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • 1-2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο,
  • Ένα  καλό μάτσο σέλινο (μόνον τα φύλλα), ή 5-6 κοτσάνια σέλερυ μόνον τα κοτσάνια και όχι τα φύλλα, θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί γίνεται αυτό…)
  • 1 κουταλιά (λίγο) ξύδι,
  • Αλάτι  και πιπέρι,
  • 1 ποτήρι νερό
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό η κρέμα γάλακτος
  • Λίγο λεμόνι

Δεν βάζω τα κοτσάνια του σέλινο  η τα φύλλα του σέλερυ γιατί έχουν πολλές ίνες και είναι δύσκολες στο  φαγητό…

Για γαρνιτούρα 

Εκτέλεση
  • Σοτάρω τις φέτες του κοτόπουλου στο  τηγάνι, και απλώνω τα φυλλαράκια του σέλινου ή τα κομματάκια από τα κοτσάνια του σέλερυ επάνω στο κοτόπουλο.
  • Ραντίζω το σέλερυ με το ξύδι και αλατίζω,  πιπερώνω, και ανακατεύω, αφήνω να ψηθούν προσθέτω και  το νεράκι και αφήνω να μείνει μόνον με  λίγο ζουμακι στο τέλος  στο οποίο προσθετω την κρέμα γάλακτος  για να δέσει η σάλτσα,
  • Στύβω επάνω του ελάχιστο λεμόνι, και είναι έτοιμο.

Σερβίρω  γαρνιρισμένο με  λίγο μαϊντανό και ψητές στον φούρνο πατάτες  baby με το φλούδι, που είναι σκέτη  λιχουδιά…!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 8114
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 07/12/11 )