Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μανιτάρια εύκολα στο τηγάνι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Δευτέρα, 12/12/11
pic65_425
Υλικά
  •  Μισό κιλό μανιτάρια άσπρα ή Portobello
  • 6 κ.σ ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • Αλάτι, πιπέρι
  •  3 κουταλιές φρέσκο ​​μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
  • Κόβουμε τα μανιτάρια σε όχι πολύ λεπτές φέτες
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι.
  • Ρίχνουμε το σκόρδο και αφήνουμε για ένα λεπτό, ρίχνουμε τα μανιτάρια και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου εως ότου πιουν τα υγρά που έχουν κατεβάσει τα μανιτάρια  
  • Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και το μαϊντανό, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως
pic56_425_01

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 7448
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 16-12-2011 16:02
 
θέλω αν μπορείτε να μου γράψετε έναν τρόπο που τα μανιτάτρια θα γίνουν πολύ νόστιμα, γενικά μου αρέσουν τα μανίταρια στην πίτσα στις σάλτσες κτλ αλλά ψήτα και τηγανιτά δεν τα θέλω καθόλου, γι αυτό ψάχνω να βρω μία ιδιαίτερη συνταγή που να με ενθουσιάσει!!!!!!!!!!!!!!!!!! :p :p ευχαριστώ
 
ELENLIA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 16/12/11 )