Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Μοσχαράκι με ταλιατέλες (εορταστικό)
Μοσχαράκι με ταλιατέλες (εορταστικό) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από DORAKI   
Σάββατο, 17/12/11

Τη συνταγή την βρήκα σε συσκευασία από ταλιατέλλες της Misko, την τροποποίησα λίγο και να το αποτέλεσμα. 

Υλικά
  • 500 γρ. ταλιατάλλες
  • 1 κ. μοσχαράκι σε μερίδες
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 ποτήρι ζωμό κρέατος από κύβο ή σούπα
  • 1 φλ. βούτυρο φρέσκο
  • 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 κ.σ. μαϊντανός
Εκτέλεση
  • Αλατοπιπερώνετε το μοσχαράκι και το τηγανίζετε μέσα σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο.
  • Προσθέτετε και τσιγαρίζετε ελαφρά το κρεμμύδι. Το σβήνετε με το κρασί και προσθέτετε το ζωμό, το μαϊντανό και αλατοπίπερο αν χρειάζεται. 
  • Σιγοβράζετε για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να μείνει περίπου 1 – 1 ½  φλυτζάνι υγρό.
  • Βράζετε τις ταλιατέλλες και τις στραγγίζετε.
Τις σερβίρετε ζεστές ανακατεύοντας με τη σάλτσα και το μοσχαράκι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 5551
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 20/12/11 )