Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αυγά γεμιστά Νο.01 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Τρίτη, 10/01/12
pic354_425
Υλικά
  • 12 αυγά σφιχτά
  • 1/4 κγ μαύρο πιπέρι
  • 1/2 κγ αλάτι
  • 6 κσ μαγιονέζα
  • 1 πρέζα χυμό λεμονιού
  • Λίγο πιπέρι καγιέν
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε τα αυγά στη μέση και ξεχωρίζουμε τους κρόκους τους. Βάζουμε  τους κρόκους σε ένα μπολ και τα υπόλοιπα τα διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση
  • Λιώνουμε τους κρόκους με ένα πιρούνι και προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τη μαγιονέζα. Ανακατεύουμε καλά
  • Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε μέχρι η γέμισή μας να γίνει κρεμώδες (όχι πολύ σφικτή)
  • Γεμίζουμε τα ασπράδια και πασπαλίζουμε με πιπέρι καγιέν.
  • Τα αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα πριν τα σερβίρουμε
  • Καλύψτε και ψύχρα για τουλάχιστον 30 λεπτά.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5060
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 27/05/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός