Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Κοτόσουπα εξωτική Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 29/12/11
Υλικά (για 4 ατομα)
  • Ζωμός κότας ετοιμος η σπιτικός βρασμένος …όπως τον φτιάχνει ο καθένας…
  • 2 κουταλιές σούπας καθαρισμένη ψίχα από φιστίκι Αιγίνης ή κουκουνάρι
  • 150 γραμ. γαρίδες βρασμένες,
  • 2 κουταλιές σούπας ξυνόμηλα ψιλοκομμένα ή περασμένα στον τρίφτη,
  • 2 κουταλιές λάδι,
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • κάρι
  • κοκκκινοπίπερο γλυκο
  • φιδέ ή αστρουλάκι όσο εμείς θέλουμε ανάλογα για 4 άτομα
  • 2-3 κουταλιες γάλα
  • 1 κουταλιά σούπας νισεστέ, διαλυμένο σε
  • ½ ποτηράκι νερό,
  • 1 λεμονιού τον χυμό
Εκτέλεση
  • Βράζουμε το ζωμό του κοτόπουλου καρυκευμένο με το ζυμαρικό, και πρίν τον αποσύρω από την φωτιά προσθέτω όλα τα παραπάνω υλικά εκτος από το γάλα τον νισεστέ το λεμόνι και ½ ποτηράκι νερό
  • Ανακατεύω καλά και τα αφήνω να βρασουν 5 λεπτά περίπου, να μεταδώσουν τις γεύσεις τους στον ζωμό…
  • Κατόπιν προσθέτω το γάλα ανακατεύω, και προσθέτω τον νισεστέ με το νερό και το λεμόνι, ανακατεύω πάλι και είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Καλή όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5011
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 02/01/12 )