Αυτη η συνταγη ειναι παραδοσιακη βουλγαρικη και πολυ χριστουγενιατικη! Ειναι πολυ νοστιμα!!! Υλικά: - 1 ποτηρι λαδι
- 1 ποτηρι ζαχαρη
- ½ ποτηρι μελι
- 2 αυγα
- 1 βανιλια
- 1 κ.γλ μαγειρικη σοδα
- 1 κ.γλ κανελλα
- Αλευρι οσο παρει
Βήματα: - Χτυπαμε ολα το λαδι τη ζαχαρη τη βανιλια και τα αυγα να ασπρισουν. Προσθετουμε το μελι τη σοδα και τη κανελλα, ανακατευουμε καλα!
- Προσθετουμε οσο αλευρι παρει μεχρι να γινει μια συμπαγες μαλακια ζυμη!
- Ανοιγουμε πολυ λεπτο φυλο και με διαφορα σχηματα δινουμε μορφη στα μπισκοτακια μας. Αλευρωστε πολυ καλα την επιφανεια (καθε φορα) για να ξεκολλανε τα μπισκοτα!
- Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 160 για 5-8 λεπτα! Ειναι πολυ λεπτα και ψηνονται στο πι και φι!
- Αφηνετε να κρυωσουν τελειως για να τα βγαλετε απο το ταψι.
Εμεις τα κολλησαμε ανα δυο με μαρμελαδα φραουλα και μετα τα βουτηξαμε σε σοκολατα γαλακτος και πασπαλισαμε με τρουφα!
Μερικα τα βαψαμε και τα στολισαμε στο χριστουγενιατικο δεντρο! Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 8337 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |