Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Dukan - Πίτα του βοσκού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από ROZITA   
Τρίτη, 10/01/12
Υλικά:
  • dukan

    1 πακέτο χρωματιστές πιπεριές
  • 1 φλ. μπρόκολι
  • 1,5 φλ. λάχανο
  • 2 καρότα
  • 1 κουνουπίδι
  • 3 κλωνάρια σέλερυ
  • 3 κουτ. σούπας Cottage cheese
  • 500 γρ. κιμάς
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 κολοκύθι
  • Κόκκινο κρασί για γεύση
Εκτέλεση:
  • Ζεματίστε τα λαχανικά κρατώντας χωριστά το κουνουπίδι.
  • Ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και τσιγαρίστε. Προσθέστε και τον κιμά και μόλις τσιγαριστούν μαζί προσθέστε λίγο κόκκινο κρασί.
  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180ο. Μόλις έχουν ζεματισθεί τα λαχανικά ανακατέψτε τα με τον κιμά σε ένα πυρέξ.
  • Βράστε σε ξεχωριστή κατσαρόλα το κουνουπίδι και μετά λιώστε το κουνουπίδι με πηρούνι να γίνει σαν πουρές.
  • Προσθέστε μέσα στο κουνουπίδι πιπέρι και το Cottage cheese και ανακατέψτε καλά να γίνει σαν μία κρέμα.
  • Απλώστε την κρέμα πάνω από τον κιμά με τα λαχανικά και ψήστε για 15-20 λεπτά μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα από πάνω.

Είναι ακόμα πιο νόστιμο την επόμενη μέρα. 

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 17195
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 13-01-2012 16:49
 
να βρε rozita που ανησυχούσες τι έγινε η συνταγούλα σου!!!! μου φαίνεται πολύ νόστιμη και θα την κάνω λίαν συντόμως!!!!
 
mary17mary
2. 16-01-2012 15:26
 
:)
 
gogonikos
3. 17-01-2012 10:51
 
ήδη έχει μπει στα αγαπημένα ....!!!!
 
voulaskl
4. 20-01-2013 00:45
 
Τέλειο!!! Το έφτιαξα σήμερα και .... γιαμ γιαμ!! Η ξαδέρφη μου που το δοκίμασε ξετρελάθηκε!! Την επόμενη φορά λέω να το δοκιμάσω κ με την μπεσαμέλ dukan ! Νομίζω πως θα του πηγαίνει επίσης πολύ!! Σ ευχαριστούμε ROZITA για την ωραία συνταγή!!
 
sofia5

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 13/01/12 )