Υλικά - 2 κ.γ. μπεικιν πάουντερ
- 2 αυγά
- Χυμό μισού λεμονιού και ξύσμα λεμονιού
- 12 κ.σ. γάλα σκονη
- 3 κ.σ. ζαχαρίνη
- Άρωμα ζαχαροπλαστικής
| |
Εκτέλεση - Ανακατεύω όλα τα υλικά σε ένα μπολ, εκτός από το γάλα σε σκόνη το οποίο προσθέτω στο τέλος σταδιακά (ίσως να χρειαστεί λιγότερο).
- Βάζω το μείγμα σε φορμάκια σιλικόνης και ψήνω για 12 περίπου λεπτά στους 150 βαθμούς.
- Αλείφω με ένα πινελάκι λίγο γάλα και συνεχίζω το ψήσιμο για άλλα 15 λεπτά περίπου μέχρι να ροδισουν.
Αν δεν έχετε άρωμα ζαχαροπλαστικής μπορείτε να βάλετε κανέλα και μοσχοκάρυδο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το γάλα σε σκόνη ανήκει στα περιορισμένα. από: http://mydukandiet.com Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 12657 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |