Υλικά: - 2 ασπράδια και 1 κρόκο αυγού
- 1 κ.σ. linessa τυρί 0% αραιωμένο με 1 κ.σ. γάλα 1.5%
- 2-3 φέτες γαλοπούλα καπνιστή σε κομματάκια
- αλάτι και πιπέρι
- 1 μικρή ντομάτα σε λεπτά φετάκια
- 1 χούφτα μανιτάρια φρέσκα σε φετάκια
| |
Εκτέλεση: - Ανακατεύω καλά τα ασπράδια με τον κρόκο, προσθέτω αλάτι και πιπέρι.
- Ετοιμάζω ένα ταψάκι. Το καλύπτω με αντικολλητικό χαρτί (να εξέχουν οι άκρες του). Ρίχνω το αυγό, κι απο πάνω τη γαλοπούλα. Αραδιάζω ντομάτα κι απο πάνω μανιτάρια. (Μπορώ βέβαια να προσθέσω κι άλλα λαχανικά της αρεσκείας μου όπως: κολοκυθάκια, μπρόκολο, μελιτζάνα ίσως, ότι θέλετε)
- Ψήνω στους 200 βαθμούς κελσίου για 30-32 λεπτά. Μοσχοβολάει και είναι πεντανόστιμο!
Σερβίρεται με τη βοήθεια μιας σπάτουλας. Προσθήκη ως Αγαπημένο (6) | Εμφανίσεις: 18538 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |