Υλικά - 2 κιλά περίπου πατάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
- ¾ φλ αποβουτυρωμένο γάλα
- 1 κγ αλάτι
- ¼ κγ πιπέρι
- 3 κσ μαγιονέζα
Εκτέλεση: - Βάζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό και τις βράζουμε σε υψηλή θερμοκρασία με κλειστό καπάκι για 10-15 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσουν. Προσοχή, δεν πρέπει να μαλακώσουν πολύ
- Στραγγίζουμε τις πατάτες, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και κάνουμε πουρέ με τον πολτοποιητή πατάτας ή με multi για ένα λεπτό, προσθέτοντας επιπλέον γάλα εάν είναι απαραίτητο
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5098 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |