Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μπουφές arrow Ρολάκια τορτίγιας με καπνιστό σολωμό
Ρολάκια τορτίγιας με καπνιστό σολωμό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Σάββατο, 18/02/12
dsc_0621_425
Ευκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό!
 Υλικά
  • 1 πακετο πιτες τορτίγιας
  • 2 πακετα καπνιστου σολωμου
  • 1 κουτακι τυρι κρεμα filadelphia
  • 4-5 κ.σ μαγιονεζα
  • 1 ματσακι ανηθο ψιλοκομμενο (εναλλακτικα μπορειτε να βαλετε κρεμμυδακι φρεσκο ψιλοκομμένο)
  • Πιπερι (καλυτερα λευκο)
  • Χυμος απο μισο λεμόνι
Εκτέλεση
  • Χτυπαμε στο μουλτι το τυρι κρεμα, με τη μαγιονεζα και μολις χτυπηθουν καλα προσθετουμε και τον ανηθο ψιλοκομμενο να ενσωματωθει και αυτος.
  • Απλωνουμε ενα κομματι αλουμινοχαρτο και βαζουμε πανω 1 πιτα τορτιγια.
  • Αλοιφουμε την επιφανεια της πιτας με το μειγμα τυριου.
  • Καλυπτουμε με φετες σολωμου και ριχνουμε λιγες σταγονες λεμονι και πιπερι.
  • Τυλιζουμε σε σφικτο ρολακι την τορτιγια με τη βοηθεια του αλουμινοχαρτου και βαζουμε στο φυγειο.
  • Με τον ιδιο τροπο φτιαχνουμε ολες τις πιτες και μολις κρυωσουν αρκετα και σφιξουν κοβουμε σε φετακια και σερβιρουμε σε πιατελα. 

Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 16044
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (6)
1. 21-02-2012 19:16
 
Πράγματι πολύ εντυπωσιακό Μαργαρίτα. Πολύ καλή ιδέα για μπουφέ.
 
voula
2. 21-02-2012 21:46
 
Υπέροχο! Σε ευχαριστούμε!
 
pastaflora
3. 21-02-2012 22:14
 
Υπέροχο πραγματικά , αλλά μήπως θα μπορούσα να κάνω μια ανόητη ερώτηση? Τις πίτες τις βάζεις έτσι ωμές ή τις τηγανίζεις ή ψήνεις πριν ή κάτι τέτοιο?
 
litba
4. 21-02-2012 22:29
 
Οι συγκεκριμενες πιτες ,τορτιγιας, δε χρειαζονται ψησιμο ,ειναι ετοιμες ψημενες !Ειναι πολυ ευκολο και πολυ νοστιμο μεζεδακι!
 
margarita79
5. 21-02-2012 23:01
 
ΕΥτχαριστώ πολύ Μαργαρίτα για την άμεση απάντηση, ειμαι σίγουρη οτι είναι νόστιμες.Αν δεν βρω όμως ψημένες, τις ψήνω εγω στο γκρίλ ή τις τηγανίζω>
 
litba
6. 22-02-2012 08:21
 
Για να κανεις τα συγκεκριμενα ρολακια ουτε θα ψησεις, ουτε θα τηγανισεις τιποτα.Θα παρεις πιτες τορτιγιας,ετσι και αλλιως ενα ειδος υπαρχει στα σ/μ και θα τις βαλεις οπως ειναι.Ειναι προψημενες.
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 21/02/12 )