Πρωτότυπα,αλμυρά κορνεδάκια !Ιδανικά για μπουφέ! Υλικά - 1 φυλλο σφολιατας
- Ενα ασπραδι για να κολλησουν τα κορνε
- 1 κροκο για το γυαλισμα
Για τη μους ζαμπόν - 10 φετες καπνιστο ζαμπον
- 125 γρ μαγιονέζα
- 1 κουτάκι Φιλαδέλφεια
- 6-7 αγγουράκια τουρσί
- Λίγο πιπέρι
- Λίγη πάπρικα
- Λιγο ρεγκατο τριμμένο
Εκτέλεση - Χτυπαμε ολα τα υλικα για τη μους στο μουλτι μεχρι να εχουμε μια αφρατη και λεια κρεμα.
- Δοκιμαζουμε και προσθετουμε παπρικα,πιπερι κτλ αναλογα τα γουστα μας.
- Βαζουμε τη μους στο ψυγειο.
- Ανοιγουμε το φυλλο σφολιατας και χωριζουμε με μαχαιρι καθετα λωριδες 2 εκατοστων.
- Αλοιφουμε την καθε λωριδα με ασπραδι ή με νερο και τυλιγουμε γυρω απο τα ειδικα μεταλλικα χωνακια για κορνε.
- Αλοιφουμε με κροκο για να ροδισουν εξωτερικα.
- Ψηνουμε στους 180 στον αερα για 20 λεπτα περιπου μεχρι να τα δουμε να εχουν ροδισει καλα.
- Αφηνουμε να κρυωσουν και τα βγαζουμε απο τα χωνακια.
- Γεμιζουμε με τη μους και σερβιρουμε.
Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 9763 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |