Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Brownie (το απόλυτο!) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από KatiaXa   
Τρίτη, 06/03/12
06032012280_425
Υλικά
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 180γρ. βούτυρο
  • 250γρ. κουβερτούρα
  • 40γρ. κακάο
  • 4 αυγά
  • 300γρ. ζάχαρη
  • 200γρ. αλεύρι
  • 100γρ. φουντούκια στο μπλέντερ ή άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
  • 05032012279_425Βράζουμε το ζαχαρούχο σε μια κατσαρόλα για 3 ώρες με 3 ½ μέχρι να γίνει καραμέλα και αφήνουμε να κρυώσει.
  • Σε μια κατσαρόλα μπεν μαρί λιώνουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα, προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και μετά τα υπόλοιπα υλικά.
  • Απλώνουμε το μισό μείγμα σε ένα πυρέξ με λαδόκολλα, ρίχνουμε κουταλίτσα-κουταλίτσα το μισό μείγμα από το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε την διαδικασία άλλη μια φορά.
  • Ψήνουμε στους 170oC για 35-40' και αφήνουμε να κρυώσει.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 7435
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 12-03-2012 09:39
 
Αυτή η συνταγή μου άναψε φυτιλιές απο την ημέρα που την είδα και έτσι το Σάββατο στρώθηκα και την έφτιαξα.Είχα καραμελώσει απο πριν το γάλα και ευτυχώς δε χρειάστηκε να περιμένω πάρα πολύ.Τα λόγια που λέει και η Μαρινέλλα είναι περιττά!Είναι καταπληκτικό, σοκολατοκαραμελένιο και του πάει γάντι και μια μπάλα παγωτό βανίλια απο δίπλα.Θα γίνει το νέο μου πάθος, αχ και δεν κάνει!Μπράβο για τη συνταγή, είναι φανταστική και πολύ καταστροφική!
 
karina
2. 12-03-2012 09:50
 
χαχαχαχα :grin Karina χαίρομαι που σου άρεσε! Κι εμένα που δεν μου πολυαρέσουν τα brownie λόγω των ξηρών καρπών, αυτό μόλις το δοκίμασα ξετρελάθηκα λόγω βέβαια και του καραμελωμένου ζαχαρούχου, που είχα μανία από μικρή. Το καλοκαίρι με παγωτό όντως θα είναι το κάτι άλλο!!! Είναι όντως καταστροφική η συνταγή, αλλά ακολουθώντας το παν μέτρον άριστον, όλα επιτρέπονται :)
 
KatiaXa

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 09/03/12 )