Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μαρμελάδα κολοκύθι κίτρινο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από annakouki   
Τετάρτη, 14/03/12

Καλημέρα, τι κάνετε, έχω καιρό να επικοινωνήσουμε λογω οικογενειακών προβλημάτων, αλλά είχα στο σπίτι μου μια κολοκύθα κίτρινη τεράστια και την κάναμε μαρμελάδα και κολοκυθοκεφτεδες, σήμερα θα σας δώσω την συνταγή για την μαρμελάδα
εγώ έφτιαξα αρκετή μαρμελάδα, θα σας δώσω την συνταγή για μια δόση.

Υλικά
  • 1 κιλό κολοκύθι κίτρινη κομμένα σε σπιρτόξυλα
  • 1 κιλό ζάχαρη
  • 3 κουταλιές τις σούπας μέλι
  • για το άρωμα να βάλετε από ένα πορτοκάλι ή λεμόνι φλούδα
  • 1 κομματάκι κανέλλα
  • το χυμό από μισό λεμόνι
Εκτέλεση
  • Βάζετε τη ζάχαρη με το κολοκύθι από το βράδυ σε κατσαρόλα
  • Την επομένη μέρα το βάζουμε να βράσει και βάζουμε και το μέλι
  • Το αφήνουμε να πήξει βάζουμε και το χυμό λεμόνι και το κατεβάζουμε από τη φωτιά.
  • Έχουμε αποστειρώσει τα βάζα και βάζουμε την μαρμελάδα και την αφήνουμε να κρυώσει.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 7608
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 17-03-2012 11:11
 
Αντε!!!!Πρώτη φορά το ακούω!!!! Θα δοκιμαστή εγκαιρα...!!
 
pastaflora
2. 17-03-2012 11:25
 
Τι κρίμα, είχα μια μεγάλη κολοκύθα και έκανα πίτα, κεφτέδες και την άλλη δεν ήξερα τι να την κάνω και την έδωσα σε μια φίλη. Οταν μου ξ αναστείλουν θα τη δοκιμάσω, ωραία ιδέα
 
voula
3. 18-03-2012 11:20
 
θελω να κανω μια συμπλήρωση για άρωμα αν σας αρέσει και το άρωμα της βανίλιας μπορείτε να βάλετε και βανίλια.
 
annakouki
4. 27-03-2015 09:40
 
Εχω φάει γλυκό κουταλιού κίτρινης κολοκύθας ήταν απίθανο γιατί να μην είναι καλή και η μαρμελάδα.Θα τη φτιάξω άμεσα και θα σας πω.
 
trapoulitsa
5. 02-06-2015 10:07
 
Εγώ την έφτιαξα και έγινε φανταστική..
 
trapoulitsa

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 16/03/12 )