Κανελόνια με απίστευτη γεύση |
|
Έχει υποβληθεί από Mintziriki
|
Πέμπτη, 29/03/12 |
Θα χρειαστουμε (για ενα μεσαιο ταψακι) : - 1 κουτι κανελονια
- 450 γρ. Κιμα
- 1 κονσερβα ντοματακι
- 1 μικρη κρεμα γαλακτος
- Λιγα κιτρινα τυρια (οσα εσεις θελετε)
- Λιγο μαιντανο
- 1 κανελα
- 3 σκελιδες σκορδο
- 1 μεγαλο κρεμμυδι
- 1-2 κοκκινες ή πρασινες πιπεριες
- Μισο ποτηρι λευκο κρασι
- Μισο ποτηρι ελαιολαδο
- Ριγανη
- Αλατι
- Πιπερι
Εκτέλεση - Σωταρουμε σε λιγο λαδι το κιμα με 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδι και 2 σκελίδες σκορδο ψιλοκομμένες. Ρίχνουμε τις 2 κοκκινες πιπεριες μεσα, σωταρουμε και σβηνουμε με λιγο λευκο κρασι.
- Προσθετουμε πιπερι, αλατι, τριμμενο 1 ξυλακι κανελα, ριγανη, μαιντανο ψιλοκομμενο και ριχνουμε το μισο ντοματακι μεσα .
- Ανακατευουμε λιγο σε χαμηλη φωτια ωστε να μην εχει πολλα υγρα .
- Σε μια αλλη κατσαρολα ριχνουμε λιγο λαδι, την πρασινη πιπερα ψιλοκομμενη και το σκορδο. Σωταρουμε, ριχνουμε το ντοματακι, το αλλο μισο αλατοπιπερο, λιγο ζαχαρη και μισο ποτηρι νερο να παρει λιγο βραση
- Οταν ο κιμας ειναι ετοιμος ριχνουμε μια μικρη κρεμα γαλακτος μεσα και 1 χουφτα κιτρινα τυρια και ανακατευουμε .
- Οταν ο κιμας ειναι κρυος τοτε παιρνουμε τα κανελονια και τα γεμιζουμε με ενα κουταλακι καλα, τα στρωνουμε στο πιρεξ ολα και ριχνουμε απο πανω την σαλτσα και στο φουρνο
- σκεπασμενα με αλουμινοχαρτο για 20 λεπτα στους 180 βαθμους .
- Μετα βγαζουμε ριχνουμε λιγα κιτρινα τυρια και στο φουρνο για 10 λεπτα χωρις αλουμινοχαρτο
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 13041 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 01/04/12 )
|