Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Ζυμαρικά arrow Κανελόνια με απίστευτη γεύση
Κανελόνια με απίστευτη γεύση Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 8
Έχει υποβληθεί από Mintziriki   
Πέμπτη, 29/03/12
Θα χρειαστουμε (για ενα μεσαιο ταψακι) :
  • 1 κουτι κανελονια
  • 450 γρ. Κιμα
  • 1 κονσερβα ντοματακι
  • 1 μικρη κρεμα γαλακτος
  • Λιγα κιτρινα τυρια (οσα εσεις θελετε)
  • Λιγο μαιντανο
  • 1 κανελα
  • 3 σκελιδες σκορδο
  • 1 μεγαλο κρεμμυδι
  • 1-2 κοκκινες ή πρασινες πιπεριες
  • Μισο ποτηρι λευκο κρασι
  • Μισο ποτηρι ελαιολαδο
  • Ριγανη
  • Αλατι
  • Πιπερι
Εκτέλεση
  • Σωταρουμε σε λιγο λαδι το κιμα με 1 ψιλοκομμένο κρεμμυδι και 2 σκελίδες σκορδο ψιλοκομμένες. Ρίχνουμε τις 2 κοκκινες πιπεριες μεσα, σωταρουμε και σβηνουμε με λιγο λευκο κρασι.
  • Προσθετουμε πιπερι, αλατι, τριμμενο 1 ξυλακι κανελα, ριγανη, μαιντανο ψιλοκομμενο και ριχνουμε το μισο ντοματακι μεσα .
  • Ανακατευουμε λιγο σε χαμηλη φωτια ωστε να μην εχει πολλα υγρα .
  • Σε μια αλλη κατσαρολα ριχνουμε λιγο λαδι, την πρασινη πιπερα ψιλοκομμενη και το σκορδο. Σωταρουμε, ριχνουμε το ντοματακι, το αλλο μισο αλατοπιπερο, λιγο ζαχαρη και μισο ποτηρι νερο να παρει λιγο βραση
  • Οταν ο κιμας ειναι ετοιμος ριχνουμε μια μικρη κρεμα γαλακτος μεσα και 1 χουφτα κιτρινα τυρια και ανακατευουμε .
  • Οταν ο κιμας ειναι κρυος τοτε παιρνουμε τα κανελονια και τα γεμιζουμε με ενα κουταλακι καλα, τα στρωνουμε στο πιρεξ ολα και ριχνουμε απο πανω την σαλτσα και στο φουρνο
  •  σκεπασμενα με αλουμινοχαρτο για 20 λεπτα στους 180 βαθμους .
  • Μετα βγαζουμε ριχνουμε λιγα κιτρινα τυρια και στο φουρνο για 10 λεπτα χωρις αλουμινοχαρτο

Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 13041
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 16-07-2012 00:17
 
 
mintziriki
2. 16-07-2012 00:17
 
 
mintziriki
3. 21-07-2012 18:04
 
(φωτογραφικό υλικό από: http://www.argiro.gr, http://www.metrogreece.gr
 
mintziriki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 01/04/12 )