Σας παρουσιάζω μια φανταστική μαρινάδα για χοιρινές μπριζόλες και πασέτες, ιδιαίτερα πικάντικη και αρωματική και τραβάει πολύ κρασάκι. Υλικά (για 2 κιλά μπριζόλες) : - 1 ποτήρι ξύδι
- 2-3 κ.σ. μουστάρδα
- 2 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
- 2-3 σκ. σκόρδο λιωμένο
- 5-10 σταγόνες ταμπάσκο
Εκτέλεση - Αφού έχουμε αλατο-ριγανο-πιπερώσει τις μπριζόλες, τις βάζουμε σε ένα δοχείο να σκεπάζει.
- Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά της μαρινάδας, τις περιχύνουμε, τις ανακατεύουμε και τις αφήνουμε 30’-60’ σκεπασμένες να μαριναριστούν μέχρι να τις ψήσουμε.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 26454 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |