Υλικά - 1/2 φλ κρέμα γάλακτος
- 1 1/2 κσ μουστάρδα Dijon
- 1 κσ χυμό λεμονιού
- 2 κγ ψιλοκομμένο άνηθο
Εκτέλεση - Χτυπάμε μαζί την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο μέχρι να αναμειχθούν καλά.
- Τα αφήνουμε να δέσουν στο ψυγείο πριν από το σερβίρισμα.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4483 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |