Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ντιπ άνηθου Νο.02 (για ψάρι) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zwzw   
Κυριακή, 22/04/12
anithosntip
Υλικά
  • 1/2 φλ κρέμα γάλακτος
  • 1 1/2 κσ μουστάρδα Dijon
  • 1 κσ χυμό λεμονιού
  • 2 κγ ψιλοκομμένο ​​άνηθο
Εκτέλεση
  • Χτυπάμε μαζί την κρέμα γάλακτος, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο μέχρι να αναμειχθούν καλά.
  • Τα αφήνουμε να δέσουν στο ψυγείο πριν από το σερβίρισμα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 4483
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 25-04-2012 13:31
 
Και πηγαίνει το γάλα με το ψάρι??????? 
 
 
Δεν....τσακώνονται...?
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 25/04/12 )