Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Σκορδαλιά με ψωμί Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από zouboulia   
Δευτέρα, 30/04/12
Υλικά
  • 4 φέτες μπαγιάτικο άσπρο ψωμί
  • 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο (χτυπημένα στο γουδί)
  • 2 κουταλιές ξύδι
  • 1/2 λεμόνι
  • 1 κούπα λάδι
  • 200 γραμμάρια καρύδια αλεσμένα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
  • Σε ένα μπολ ρίχνουμε το ψωμί, το σκόρδο και τα καρύδια.
  • Στην συνέχεια ρίχνουμε εναλλάξ λάδι, ξύδι και λεμόνι και ζυμώνουμε το μίγμα μέχρι να γίνει ομοιόμορφο.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 2885
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 23/04/13 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news

Μαγειρεύουμε με :

Cuisineware - Διαιτητικό τηγάνι μπάρμπεκιου
Το Top στην φιλοξενία