| Υλικά - 120 γρ. μικρά άσπρα μανιτάρια
- 400 γρ. καρδιές αγκινάρας
Για το ντρέσιγκ:- 3 κουταλιές λάδι
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 1/2 κουταλάκι μουστάρδα Dijon
- 1 κουταλιά ψιλοκομμένο μαϊντανό
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
Εκτέλεση - Βράζουμε τις αγκινάρες και τις κόβουμε στα τέσσερα.
- Κόβουμε τα μανιτάρια σε λεπτές φετούλες και τα ανακατεύουμε σε μία σαλατιέρα μαζί με τις αγκινάρες.
- Βάζουμε τα υλικά για το ντρέσιγκ στο μπλέντερ για να αναμειχθούν, περιχύνουμε την σαλάτα μας και σερβίρουμε αμέσως
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5635 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |