Υλικα - 5 αυγα
- 1 βιταμ
- 1 ποτ.νερου αλευρι
- 1 μπεικεν παουερ
- 7 κουτ.σουπας κακαο
- 1 ποτ. Νερο
- 4 βανιλιες
- Ξυσμα πορτοκαλι ή λεμονι
- 1 1/2 ποτ. Ζάχαρη
Εκτελεση - Λιωνουμε το βουτυρο, ενω παραλληλα ανακατευουμε τη ζαχαρη με το νερο και το κακαο.
- Μολις λιωσει το βουτυρο ριχνουμε το μιγμα με το κακαο και το αφηνουμε μεχρι να αρχισει να φουσκωνει και το κατεβαζουμε απο τη φωτια, το αφηνουμε να κρυωσει και κραταμε απο αυτο το μιγμα ενα ποτηρι στην ακρη .
- Στη συνεχεια στο υπολοιπο μιγμα ριχνουμε τα αυγα ελαφρως χτυπημενα και ριχνουμε το αλευρι, το μπεικεν και το ξυσμα. Τα ενσωματωνουμε ανακατευοντας ελαφρα (οχι με μιξερ) και ριχνουμε το μιγμα μας σε αλευρωμενη και βουτυρωμενη φορμα.
- Το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους αναλογα το φουρνο για 20-25 λεπτα και δεν ανοιγουμε την πορτα του φουρνου πριν τα 20 λεπτα ψησιματος
Καλη επιτυχια σε ολους
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 7782 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |