Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Ζαχαροπλαστική - Γλυκά Ψυγείου arrow Γιαουρτογλυκό Νο.05 (με κομπόστα φρούτων)
Γιαουρτογλυκό Νο.05 (με κομπόστα φρούτων) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από DORAKI   
Τετάρτη, 02/05/12
giaourtoglyko_me_frouta_425
Υλικά  
  • 1 διπλή οικονομική συσκευασία σαντιγύ σε σκόνη
  • 400 γρ. γάλα για τη σαντιγύ
  • 1 μεγάλη κομπόστα με διάφορα φρούτα στραγγισμένη
  • 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
  • κερασάκια στραγγισμένα από γλυκό του κουταλιού
  • 50 γρ. αμύγδαλα ξασπρισμένα, κομμένα κάθετα στα τέσσερα, καβουρντισμένα
Εκτέλεση  
  • Ετοιμάζουμε τη σαντιγύ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο, χτυπώντας τη σκόνη με το γάλα.
  • Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα 2/3 της σαντιγύς και τα φρούτα.
  • Βάζουμε το μίγμα σε μπολ, καλύπτουμε με την υπόλοιπη σαντιγύ, ομοιόμορφα ή σχηματίζοντας κύματα, και στολίζουμε με τα κερασάκια και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα.
Καλό θα ήταν τα αμύγδαλα και τα κερασάκια να τα προσθέσουμε λίγο πριν το σερβίρουμε για να μη μαλακώσουν και να μη βγάλουν χρώμα πάνω στη σαντιγύ αντίστοιχα.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 9904
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 05-05-2012 22:35
 
Πολύ ωραίο και δροσιστικό. Μπράβο DORAKI
 
voula
2. 07-05-2012 18:35
 
Το έχω δοκιμάσει και είνια εξαιρετικό!
 
Marinaki
3. 09-05-2012 09:48
 
ΜΑΡΙΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΛΥΚΟ ΔΕΝ ΞΙΝΙΖΕΙ. ΕΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ?
 
MARTZI
4. 12-05-2012 08:14
 
Το γλυκάκι αυτό συνήθως δεν βγάζει νερό γιατί περιέχει αρκετή σαντιγύ. Ακόμη όμως κι αν βγάλει λίγο νεράκι από το γιαούρτι ή από τα φρούτα, δεν ξινίζει απλά χρειάζεται να το ανακατέψουμε για να ομογενοποιηθεί.
 
doraki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 12/05/12 )