Υλικά - 1 διπλή οικονομική συσκευασία σαντιγύ σε σκόνη
- 400 γρ. γάλα για τη σαντιγύ
- 1 μεγάλη κομπόστα με διάφορα φρούτα στραγγισμένη
- 2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό
- κερασάκια στραγγισμένα από γλυκό του κουταλιού
- 50 γρ. αμύγδαλα ξασπρισμένα, κομμένα κάθετα στα τέσσερα, καβουρντισμένα
Εκτέλεση - Ετοιμάζουμε τη σαντιγύ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο πακέτο, χτυπώντας τη σκόνη με το γάλα.
- Ανακατεύουμε το γιαούρτι με τα 2/3 της σαντιγύς και τα φρούτα.
- Βάζουμε το μίγμα σε μπολ, καλύπτουμε με την υπόλοιπη σαντιγύ, ομοιόμορφα ή σχηματίζοντας κύματα, και στολίζουμε με τα κερασάκια και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα.
Καλό θα ήταν τα αμύγδαλα και τα κερασάκια να τα προσθέσουμε λίγο πριν το σερβίρουμε για να μη μαλακώσουν και να μη βγάλουν χρώμα πάνω στη σαντιγύ αντίστοιχα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 9904 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |