Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Μεζέδες και Ορεκτικά arrow Μανιτάρια πλευρώτους ψητά με θυμάρι
Μανιτάρια πλευρώτους ψητά με θυμάρι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από DORAKI   
Δευτέρα, 07/05/12
Υλικά  
  • 500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους
  • 3-4 σκελίδες σκόρδο
  • ξύσμα  ενός λεμονιού
  • χυμό ενός λεμονιού
  • ¼ κ. λευκό κρασί (προαιρετικά)
  • ¼ κ. ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο
  • θυμάρι
  • αλάτι 
Εκτέλεση  
  • Βάζετε τα μανιτάρια σε πυρέξ, προσθέτετε τις σκελίδες σκόρδου κομμένες στη μέση, το ξύσμα, το χυμό, το κρασί, το ελαιόλαδο, θυμάρι, αλάτι και ανακατεύετε.
  • Τα ψήνετε σε δυνατό γκριλ για 15-20 λεπτά ανακατεύοντας μία – δύο φορές.

Τα σερβίρετε γαρνίροντας στο πλάι με φέτες λεμονιού, σαλάτα ρόκα και φρυγανισμένο ψωμί σε μπουκίτσες.


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 13962
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 16-05-2012 14:00
 
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
 
KAPA63
2. 19-05-2012 11:20
 
Συνοδεύει τέλεια ψητά κρέατα και πουλερικά ή είναι ένα ελαφρύ βραδινό μαζί με μία πράσινη σαλάτα.
 
doraki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 12/05/12 )