Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Πικάντικα Κρουτόν Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει γραφτεί από ArXoS   
Δευτέρα, 18/06/07
Υλικά:
1 κουταλάκι καυτερή Πάπρικα
1/2 φραντζόλα (400 γρ.) άσπρο Ψωμί
λίγο Λάδι
1 κουταλιά Μυρωδικό καγιούν
1/2 κουταλάκι Πιπέρι καγιέν

Τρόπος παρασκευής
Αφαιρέστε την κόρα από το ψωμί και κόψτε το κύβους 3 εκ. Αλείψτε τους κύβους με λίγο λάδι και πασπαλίστε τους με τα μπαχαρικά ανακατωμένα. Βάλτε τα κρουτόν μια στρώση σε ένα ταψί. Ψήστε τα σε μέτριο φούρνο περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν σ' όλες τις πλευρές και να τραγανίσουν.
Συνταγές στις οποίες χρησιμοποιείται: Σαλάτα Κοτόπουλου
Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 19/12/79 )