Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Χοιρινό ρολό γεμιστό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από MARTZI   
Τετάρτη, 16/05/12
  Ειναι καταπληκτικο γευστικα ... δοκιμαστε το
Υλικα
  •  5 φιλετα νουα  χοιρινο ή κομματι για σνιτσελ
  • 10 φετες ζαμπον
  • 200 γρ. Κασερια τριμμενα (της αρεσκειας σας)
  • Λιγο πολτο ντοματας
  • Λιγες ελιες
  • 250 γρ. Κρεμα γαλακτος
  • Αλατι
  • Πιπερι
 Εκτελεση
  •  Θα ζητησετε απο το χασαπη σας ενα απο τα παραπανω κρεατα αλλα θα του πειτε να
  • Χτυπησει και να τα κανει λεπτα ωστε να μπορουν να γινουν ρολο.
  • Περνετε το κρεας βαζετε αλατι πιπερι ριχνετε λιγη σαλτσα ή πολτο ντοματας φυσικο οτι σας αρεσει.
  • Στη συνεχεια βαζετε 2 φετες ζαμπον να καλυψετε το φιλετο ελιες ή τυρι φετα αν σας αρεσει, τυρια τριμμενα και τυλιγετε ενα ενα τα ρολα δενοντας  τις ακρες τους με οδοντογλυφιδες ή ξυλακια απο σουφλακι.
  • Τα βαζετε σε ενα ταψακι λαδωμενο τα αλατοπιπερωνετε και απο πανω ριχνετε λιγα τριμμενα τυρια ακομη και την κρεμα γαλακτος.
  • Το ψηνετε για περιπου 1 ωρα  σε μετριο φουρνο. Οταν γινει τα βγαζετε να κρυωσουν λιγο και τα κοβετε σε ροδελες. 

Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 8313
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 19/05/12 )